Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Asi nemožné najít,ale přesto zkusím ...Jsem 30ti letý,nezadaný,svobodný muž s dítkem v péči,s nepříliš povedeným životem a životní,finanční situací.Ale snažím se si dát život do pořádku,alespoň do normálu.Našel jsem si dobře placené zaměstnání,leč časově náročné a s potřebou si doplnit vzdělání.Mám dítko v péči,které ještě potřebuje určitý dozor a pocit,že není často úplně sama.Není se na koho obrátit a tak hledám hodnou slečnu,paní které by nevadil starší byt,obyčejný ale hodný muž s hoďnoučkou dcerou.Třeba jen kamarádku pro mě a dceru.Doba je zlá a není v lidských silách najít zaměstnání jen na ranní směnu,nebo s nějakým schovývavým přístupem.Nechci dál žít,přežívat jako doposud,už proto,že jednám a rozhoduji za dva.Pokud to čteš a jsi z CHomutova,nejsi náročná,hledáš kamaráda,nebo Tě prostě jen inzerát jakkoliv zaujal,prosím napiš.Děkuji a odpovím.Přeji hezký den.,hledám pro nás...


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace